Yarın açılacak Alanyum AVM'den müşterilerine uyarı

Yarın açılacak Alanyum AVM'den müşterilerine uyarı
Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanana AVM’ler de 11 Mayıs itibariyle tıpkı berber ve kuaförler gibi açılmaya başlayacak. Alanyum AVM’de dezenfekte çalışmalarını yapıp temizliğini yaptı. AVM girişinde sosyal mesafe kuralı titizlikle uygulanırken girişte ateş ölçümü yapılıyor.

Bir süredir hizmet vermeyen Alanyum Alışveriş Merkezi’de 11 Mayıs Pazartesi günü kapılarını açıyor. AVM’ye girmek için ise belirli kurallar getirildi. Müşteriler mutlaka maskeli ve sosyal mesafe kuralına uyarak içeri tek tek alınıp ateş ölçümleri yapıldıktan sonra girişlerine izin verilecek. AVM’nin her iki kapısında da güvenlik görevlileri gerekli tedbirleri alarak market bölümüne gelen müşteriler için uyguladıkları titiz kuralları yarın itibariyle tüm AVM müşterisi için uygulayacak.
İçeri giriş yapıldıktan sonra ise müşteriler el dezenfektanı ile hijyenlerini sağlayacak. Alanyum’un açılış saati ise yeni düzenlemeye göre 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren saat 10:00 ile 19:00 arasında hizmet verecek. AVM’de yiyecek ve içecek hizmeti veren işletmeler ise henüz açılmayacak. Mağazanın internet sitesinde yapılan duyuruda “Gönül rahatlığı içinde alışveriş yapabilmeniz için gereken tüm tedbirleri bizler alıyoruz. Sizler de kurallara uymayı ihmal etmeyin. 11 Mayıs, Pazartesi itibariyle yeniden birlikteyiz. Keyifli alışverişler” notu paylaşıldı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2020, 18:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83