AGC Medya Restoran yeniden faaliyette

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Lokali AGC Medya Restoran yeni konsept ve yönetimi ile faaliyetine başladı.

AGC Medya Restoran yeniden faaliyette

Cemiyet'in üst katında yer alan, sahip olduğu deniz manzarası ile ayrıcalıklı mekânlar arasındaki AGC Medya Restoran, sabah kahvaltısı başta olmak üzere öğle ve akşam yemekleri servisi yapmaya başladı.

banner111

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin bir sosyal tesisi olarak faaliyet gösteren AGC Medya Restoran, eski bir gazeteci olan ve çeşitli ülkelerde gazeteci ve akademisyen olarak görev yapan Osman Karakaş tarafından yönetiliyor ve mutfakta da deneyimli aşçı Zeynel Usta (Bulucu) bulunuyor. Saat 10:00-24:00 arası açık olan, yeniden düzenlenen mekân özel günler için de herkese açık olacak.



Ev yemeklerinin yanı sıra ızgaralar ve zengin meze çeşitleri de sunan AGC Medya Restoran, haftanın 7 günü hizmet verecek.

Amaçlarının nezih bir ortam oluşturmak olduğunu belirten yöneticiler, yemek ve mezelerin fiyatlarının makul olduğunu ve kaliteden ise ödün vermeyeceklerini söylediler. Kâr marjının çok küçük tutulmaya çalışılacağını da ifade eden restoran yetkilileri, Gazeteciler Cemiyeti'nin hasasiyetlerinin de önemli olduğunu sözlerine eklediler.

AGC Medya Restoran İskele caddesi No: 26, Kat: 4 Alanya adresinde ve bir üst sokak olan Hamdullah Emin Paşa sokağından da düz giriş olanağı sunuyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83