Alanya Belediyespor'dan rekor kıran klip

Alanya Belediyespor'un 18 Şubat Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Alanya'ya gelişi anısına hazırlattığı 'Atatürk Çocukları' adlı klip çalışması izlenme rekorları kırdı. Belediyesporun sosyal medya hesabından yayınlanan klibi, 55.329 kişi tarafından izlendi, 1.784 kişi tarafından etkileşim aldı ve 357 kişi tarafından paylaşıldı.

Belediyespor bünyesinde bulunan spor branşlarının tanıtılıp, sporcuların günlük sportif faaliyetlerinin konu edildiği klipte spor ve insan sevgisi temaları kullanıldı.

banner111

Spor tesisleri ve Alanya'nın belirli noktalarında Yönetmen Sadi Akçakaya tarafından çekilen klip, aynı zamanda Alanya'nın tanıtımına da hizmet ediyor. 'Atatürk Çocukları' adlı klibin, 18 Şubat tarihinde sosyal medyada yayınlanması ise izleyenler tarafında son derece anlamlı bulundu.

ANLAMLI KLİBE YOĞUN İLGİ

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, izlenme rekorları kıran klip ile ilgili yaptığı açıklamada şunları şöyledi: "Atatürk'ün, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim' sözünden hareketle hazırladığımız klip çalışmasında çocuklarımızı spora yönlendirmenin yanısıra dürüst, çalışkan ve ilkeli olmaları gerektiğini vurguladık hem de Atamız'ın Alanya'ya gelişinin 84.yılı anısına atfettik. Anlamlı klibimizin sosyal medyada bu kadar ilgi görmesi hem çalışmalarımızın doğruluğunu teyit etti hem de bizi son derece mutlu etti." dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 15:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83