Alanya'da planlı elektrik kesintisi var

AEDAŞ tarafından yapılan basın açıklaması şöyle:

Alanya'da planlı elektrik kesintisi var

 Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) olarak tüketicilerimize daha kaliteli enerji temin edilmesi amacı ile trafo yenileme çalışması ve hat bakım çalışması yapılacağından Alanya'nın bazı bölgelerinde 6 Ekim Perşembe günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında planlı kesinti yapılacaktır.

banner111
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) olarak tüketicilerimize daha kalitelienerji temin edilmesi amacı ile trafo yenileme çalışması ve hat bakım çalışması yapılacağından, Alanya'nın bazı bölgelerinde planlı kesinti yapılacaktır. 06 Ekim 2016 Perşembe günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Müteahhit firma tarafından karayolu üzerindeki iletkenlerin demontajı sırasında BARA2 M5,M-5,TR-5/5 TELEKOM YANI ÇIKIŞI'na enerji verilemeyecektir.  Yapılacak enerji kesintisinden Kadıpaşa Mahallesi, Sugözü Mahallesi ve Türk Telekom Çevresi etkilenecektir.

Çalışmaların planlanan süreden erken bitmesi halinde AEDAŞ, belirtilen hatlara daha erken saatlerde enerji verebilecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) yarın için yaptığı ikinci kesinti uyarısı şöyle: 

Alanya'da planlı elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) olarak tüketicilerimize daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile trafo yenileme çalışması ve hat bakım çalışması yapılacağından Alanya’nın bazı bölgelerinde 6 Ekim 2016 Perşembe günü saat 13.00 ile 16.00 arasında planlı kesinti yapılacaktır. 

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) olarak tüketicilerimize daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile trafo yenileme çalışması ve hat bakım çalışması yapılacağından Alanya’nın bazı bölgelerinde planlı kesinti yapılacaktır. 06 Ekim 2016 Perşembe günü 13:00 ile 16:00 saatleri arasında DSİ kendisine ait hat başı ayırıcısı bakımı yapacağından dolayı ŞELALE KUZYAKA ÇIKIŞI'na elektrik verilemeyecektir. Yapılacak enerji kesintisinden Dim Çayı Piknik Alanları, Dim Kuzyaka Mahallesi ve Akçatı Mahallesinin bir kısmı etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.



Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 14:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83