Alanya Kalesi’ne ilk kez çıktılar

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce düzenlenen “Yaşlılara Yönelik Kale Gezileri” hız kesmeden devam ediyor.

Alanya Kalesi’ne ilk kez çıktılar

Hayatları boyunca Alanya Kalesini hiç görmeyen yaşlı vatandaşlara yönelik olarak düzenlenen organizasyonda, bu kez de Mahmutseydi Mahalesi’nde yaşayan yaşlı vatandaşlar Alanya Kalesi’ni gezdiler.

banner111

YAŞLI VATANDAŞLAR ALANYA KALESİ’NDE

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce düzenlenen  Yaşlılara Yönelik Kale Gezileri” hız kesmeden devam ediyor. Hayatları boyunca Alanya Kalesini hiç görmeyen yaşlı vatandaşlara yönelik olarak düzenlenen organizasyonda, bu kez de Mahmutseydi Mahalesi’nde yaşayan yaşlı vatandaşlar Alanya Kalesi’ni gezdiler. 

Hayatları boyunca Kale’ye çıkma imkanı bulamayan vatandaşlar, Alanya Kalesi’ni gezdiler. Teleferik ile Ehmedek ve İç Kale ile başlayan gezi Damlataş Mağarası ile devam etti. Alanya Kalesi’ni büyük bir ilgiyle gezen yaşlılar, gezinin ardından Öğretmen Evi’nde organize edilen yemekte Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ile bir araya geldiler.

Yemek sonrası Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel’e mutluluklarını dile getiren vatandaşlar, Alanya Belediyesi’nin sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, “Alanya Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik anlayışı ile 2014 yılından beri çalışmalarımıza devam ediyoruz. Haftanın 2 günü yaşlı vatandaşlarımız evinden alınıp Alanya’nın tarihi mekânlarını gezdiriyoruz ardından servisle evlerine ulaşımını sağlıyoruz. Bugün yaşlılarımız ile mutlu ve huzurlu bir gün geçirdik.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 10:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83