Alanya Ülkü Ocakları'ndan önemli uyarı!

Alanya Ülkü Ocakları yetkilileri bugün yerel seçimler öncesi önemli bir basın açıklaması yaptı.

Alanya Ülkü Ocakları'ndan önemli uyarı!

Alanya Ülkü Ocakları tarafından bugün yapılan açıklamada, “Herkes bilmelidir ki, Ülkücünün yeri Ülkü Ocaklarıdır. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’nin de ifade ettiği gibi “başı ülkücünün çekmediği” herhangi bir fiilde ne Ülkü Ocakları ne de bir ülkücü kesinlikle yer almamaktadır” denildi.

Alanya Ülkü Ocakları yetkilileri bugün önemli bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, “Bu mesuliyet bilinci altında, hedeflerimize sayın genel başkanımızın talimatları doğrultusunda emin adımlarla yürümekteyiz.  Bu süreçte liderimiz sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklama büyük önem arzetmektedir. Bu basit bir seçim değil, beka meselesidir”

ÜLKÜCÜNÜN YERİ ÜLKÜ OCAKLARIDIR

Ülkücünün yerinin her zaman ülkü ocakları olduğunu belirten yetkililer açıklamasını şu şekilde devam ettirdi: “Herkes bilmelidir ki, Ülkücünün yeri Ülkü Ocaklarıdır. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’nin de ifade ettiği gibi “başı ülkücünün çekmediği” herhangi bir fiilde ne Ülkü Ocakları ne de bir ülkücü kesinlikle yer almamaktadır. Buna istinaden, bu tip provakatif faaliyetlerle, Ülkü Ocaklarını ve milliyetçi duygulara haiz insanları bir rüzgara çekmek isteyenler yine karşılarında ülkücünün ipeğe sarılı çelik yumruğunu görecektir.

 

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 09:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83