Alanya ÜniAk’tan muhteşem etkinlik

Üniversiteli Akil Öğrenciler Kulübü (ÜniAk) teşkilatının hazırlamış olduğu ‘Gençlik Söyleşileri’nin ilki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Diriliş dizisinin oyuncularının katılımı ile gerçekleştirildi.

Alanya ÜniAk’tan muhteşem etkinlik

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın üniversite yapılanması olan Üniversiteli Akil Öğrenciler Kulübü (ÜniAk) Teşkilatı muhteşem bir programa imza attı. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ) gerçekleştirilen programa Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve TRT’nin büyük bir ilgi ile takip edilen Diriliş dizisinin oyuncuları katıldı. Üniversite öğrencilerinin büyük bir katılım gösterdiği programda Bakan Çavuşoğlu ve Diriliş dizisinin oyuncuları ALKÜ öğrencileri ile bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdiler. ÜniAk Teşkilat Başkanı Fatih Kalan ve ekibinin günlerdir hazırlandığı program öğrencilerden tam not aldı.


İÇMEN’DEN TEŞEKKÜR

banner111

Program hakkında konuşan Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. İçmen, “Bu muhteşem organizasyon için Diriliş Ertuğrul ekibine ve onlarla bizi buluşturan Gururumuz Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, genç arkadaşlarımıza her türlü desteği veren Sayın İlçe Başkanımız Mustafa Toklu’ya, Ak Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanımız Fatih Kalan’a ve ÜniAk ekibimize sonsuz teşekkürler. Çok güzel bir program oldu. Emeği geçen herkesi tekrar tekrar kutluyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 12:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83