Alanya ve Gündoğmuş birbirine bağlanıyor

Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş’un Köprülü mahallesi ile Alanya’nın Taşatan mahallesini birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun asfalt öncesi hazırlıklarını tamamladı. Baştan aşağı yenilenen yol asfaltlandığında iki ilçe arasındaki ulaşım daha kolay, rahat ve güvenli olacak.

Alanya ve Gündoğmuş  birbirine bağlanıyor

 Büyükşehir Belediyesi, genişleyen sınırlarında başlattığı hizmet seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Gündoğmuş İlçesi’ne bağlı Köprülü Mahallesi ile Alanya İlçesine bağlı Taşatan Mahallesi’ni birbirine bağlıyor. Daha önce toprak olan ve iki aracın yan yana geçemediği 6 kilometre uzunluğundaki yol, önce genişletildi, çökme yapan bölümleri dolgu malzemesi ile dolduruldu. 

banner111
Filler malzemesiyle sıkıştırılan yol, asfalta hazır hale getirildi. Sil baştan yeniden ele alınan yol asfaltlandığında iki ilçe arasındaki ulaşım daha kolay, daha rahat ve güvenli olacak. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya-Gündoğmuş sınırında sürdürülen bakım-onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Akdemir, “Bu yolla Gündoğmuş ve Alanya’yı buluşturuyoruz. Bu yol, ayrıca diğer birçok mahalleye de ulaşımı kolaylaştıracak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83