Alanyalı gönüllüler Öğretmen Evi'nde toplandı

Demirtaş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, ‘Eğitim İçin Sen de El Ver’ sloganıyla üniversitede okuyan ve çoğunluğunu kız öğrencilerin oluşturduğu öğrencilere burs sağlamak amacıyla Alanya Öğretmenevi'nde dayanışma yemeği düzenledi.

Alanyalı gönüllüler Öğretmen Evi'nde toplandı

 Alanya’nın kırsal kesimindeki öğrencilere yaptığı yardım çalışmalarıyla Alanyalılardan önemli bir destek gören Demirtaş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (DEMKOD) Yönetim Kurulu Başkanı Emine Keyaoğlu, destek oldukları öğrencilere burs sağlamak için tüm Alanyalıları kaynaşma ve dayanışma yemeğinde buluşturdu.

banner111

Alanya Öğretmenevi'nde verilen yemeğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ile dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. DEMKOD Yönetim Kurulu Başkanı Emine Keyaoğlu, programa ilgi gösteren herkese teşekkür ederek, 13 yıldır yaptıkları etkinlikler sayesinde 3 bin 500 öğrenciye burs imkanı sağladıklarını söyledi. Programda Başkan Yücel ve Antalya GC Başkanı Mevlüt Yeni'ye ve pek çok katılımcıya de desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 12:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83