Alanyalı öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi

Proje Alanya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Marmaracık Tesisleri’nde 25-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Gençlik Kampı’na katıldı.

Alanyalı öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi sponsorluğunda yürütülen kampta Proje Alanya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri zepline, ata sporumuz okçuluk, akıl ve zeka oyunları ve takım oyunları, doğa yürüyüşü, sahilde kamp ateşi, boğaz turu gibi faaliyetlerle dönemin yorgunluğunu attı.

Ayrıca Sarıyer İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilere teknoloji bağımlılığı, teknoloji bağımlılığının fiziksel, psikolojik ve davranışsal sorunları üzerine bilgilendirici bir dizi eğitim de verildi. Farkındalık oluşturma anlamında oldukça verimli ve etkin olduğu belirtilen kamptan öğrencilerin son derece memnun ve mutlu oldukları ifade edildi. Okul Müdürü Rıdvan Yaman, projenin gerçekleşmesinde katkısı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etti.

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 13:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83