ALKÜ Alanya Eğtim ve Araştırma Hastanesinde çalışmalar hızla devam ediyor!

Kamu yönetiminde yeniden yapılanma düzenlemeleri kapsamında tasarruf ve kaynakların etkin kullanılması amacıyla ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ALKÜ Alanya Eğtim ve Araştırma Hastanesinde çalışmalar hızla devam ediyor!
Hastane yönetimi; Sağlık hizmetlerinden ödün vermeden imkânlar ve kaynaklar ölçüsünde zemin kat koridorlarında havalandırma izolasyonlarını yenilenmekte, alt yapı ve üst yapı çalışmaları nedeniyle de tavan değişikliğine gitmektedir.
Hastanenin Başmühendisi Senem Kasap, çalışmaları yerinde inceleyerek yapılacak olan değişiklikleri not almakta, projeyi takip etmektedir. Süreçleri yönetme gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ;”Sağlık tesisimizi iyileştirme çalışmalarımız devam etmektedir. Tesisimizdeki sistemin düzenlenmesinin nedeni tasarruf ve kaynakların etkin kullanılmasına yöneliktir. Hastanemizin zemin katındaki koridorlarda havalandırma sistemine ait izolasyon ile tavan değişimleri yapmaktayız. Havalandırma sistemine bağlı olan borularda sıcaklık ve soğukluk farkından dolayı oluşan yoğuşma(damlama) sorunu da bu çalışmayla birlikte son bulacaktır.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83