ALKÜ’lü genç bozkurtlar Nevruz’u kutladı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Türk Yurdu Kulübü’nün ve Alkü Genç Tema Kulübü ile ortak olarak düzenlediği 'Türk Dünyası’nın Yeni Günü: Nevruz' etkinliği düzenlendi.

ALKÜ’lü genç bozkurtlar Nevruz’u kutladı

Genç Tema Kulüp Başkanı Damla Yıldırım’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Türk Yurdu Kulüp Başkan Yardımcısı Birol Olgun, “Kurulduğu günden bugüne kadar milli ve manevi değerler ışığında faaliyetler yapmayı kendisine ödev bilen ve tüm çalışmalarını bu kapsamda gerçekleştiren Türk Yurdu kulübü olarak Genç Tema kulübü ile birlikte düzenlemiş olduğumuz Nevruz programımıza hoş geldiniz. Demir dağı eriten, Ergenekon’dan dünyaya yayılan şanlı ecdadın torunları olarak bugün okulumuzda baharın gelişinin kutlamanın, Nevruz coşkusunu yaşamanın mutluluğundayız“ dedi.

banner111

“MİLLİ ŞUURU DİRİ TUTMALIYIZ”

Milli şuurun ülkece diri tutulması gerektiğinin altını çizen Kulüp Başkan Yardımcısı Birol Olgun, “Her geçen gün azalan milli şuurun diri tutulması ve Türk kültürünün ilelebet yaşaması için bu ve benzer faaliyetleri yapmayı kendimize ödev bildik ve bugün bu etkinlik ile karşınızdayız. Ve söz veriyoruz ki Allah ömür verdiği, önümüze bir engel çıkmadığı ve faaliyetlerimiz kısıtlanmaya çalışılmadığı sürece de daha nice faaliyetler yapacağız. Konuşmama son vermeden önce programı düzenleyebilmemiz için her türlü desteği sunan, her türlü  fedakarlık ve cefakalıkta bulunan başta Türk Ocakları Alanya Şubesi Başkanı Sayın Hasan Peker’e, Türk Ocakları Alanya şubesi başkan yardımcısı Oğuzhan Çelik’e, Türk Ocakları Alanya Şubesi gençlik kolları başkanı Sayın Alper Göksu’ya ve  ocağımızın her bir ferdine ve okulumuzun kıymetli akademisyeni Sayın Dr. Yavuz Uysal’a ve Kulüp Akademik Danışmanımız Arş. Gör. Melih Can’a teşekkürlerimi sunuyorum.Sözlerime son verirken belirtmek istiyorum ki Türk kültürü ilelebet yaşayacak ve yaşatılacaktır. Ne mutlu Türk’üm diyene” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 13:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83