Alman gazetecilere 15 Temmuz anlatılacak

Almanya’nın ünlü gazete ve televizyonlarının yayın yönetmenleri, editörleri ve yazarları Antalya’ya geldi. 3 gün boyunca Türk meslektaşları ile bir araya gelecek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunacak olan Alman gazetecilere 15 Temmuz da anlatılacak.

Alman gazetecilere 15 Temmuz anlatılacak

 Almanya’da çeşitli gazete ve dergilerde çalışan çok sayıda basın mensubu, Serik Belediyesinin öncülüğünde, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı(BAKA) ve Sun Express katkılarıyla düzenlenecek seminere katılmak için Antalya’ya geldi. Aralarında Almanya’nın tanınmış turizm yazarlarının da yer aldığı gazeteciler 3 gün boyunca Türk siyasetçi ve gazeteciler ile bir araya gelecek.

banner111
 
Prof. Dr. Ramazan Çalık’ın ev sahipliğinde Organizasyona Türkiye adına AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Başbakan Baş Müşaviri, Başbakanlık Dış ilişkiler Başkanı Dr. Gürsel Dönmez, TBMM Basın Yayın Halkla İlişkiler Başkan Yrd. Giray Şahin birçok basın mensubu ve yetkili katılacak.

İki ülke arasındaki güncel gelişmelerinde konuşulacağı görüşmeler sırasında Alman gazetecilere Antalya’nın ve Serik’in Turizm kapasitesi, sahip olduğu kültürel ve doğal değerler anlatılacak.

Almanya’dan gelen ve 3 gün boyunca Türk meslektaşları ile bir araya gelecek olan basın mensuplarına, Turizm’in yanında birde 15 Temmuz günü Fetullah Gülen Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe kalkışması da anlatılacak.

"Serik, dünya çapında dev organizasyonlara ev sahipliği yapacak kadar güvenli bir yer"

Antalya’nın G20 ve EXPO gibi dev organizasyonlara ev sahipliği yapan güvenli bir şehir olduğunu söyleyen Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ‘‘Artık tüm dünyanın Antalya’yı ve Serik’i tanıyor. Biliyorsunuz Serik Belediyesi olarak MENA, İran ve Helal Turizm Zirveleri gibi turizme ve bölgenin tanıtılmasına katkı sağlayacak uluslararası çapta organizasyonlar yaptık. Şimdide çok önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyoruz. Bu organizasyonu sadece bölgenin tanıtılması için değil aynı zamanda 15 Temmuz hain darbe girişiminin iç yüzünü anlatarak Türkiye’nin tüm dünyaya nasıl demografi dersi verdiği göstermek istiyoruz. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Avrupa’da ve Almanya’da yapılan dezenformasyon çalışmaları bu görüşmelerin önemini daha da arttırıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2016, 18:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83