Altın kepçeli aşçıların yeni başkanı belli oldu

Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği genel merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Altınkepçe ‘nin yeni yönetim kurulu başkanı belli oldu.

Altın kepçeli aşçıların yeni başkanı belli oldu

Genel kurul öncesi açılış konuşmasını Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı yaptı. Daha sonra genel kurulun onur konuğu HOTED ’in kurucusu, onursal başkanı ve başdanışmanı, turizmci Hakan Halit Yeni tarafından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından genel kurul başladı. Faaliyet ve mali raporları okumasının ardından divan başkanı raporları genel kurula sundu. Divan başkanı tarafından yapılan aday belirlenmesinin ardından adayların isimleri yazılarak oylamanın blok liste şeklinde yapılması kararlaştırıldı.

Oylamadan önce söz alan dernek başkanı Saray,bugüne kadar dernek çatısı altındaki çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini, bundan sonra da dernek çatısı altındaki çalışmaların birlik ve beraberlik ışığında olmasını temenni ettiğini söyledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM VE KURULLAR

Genel kurul sonrası belirlenen yeni yönetim, divan başkanı Hakan Halit Yeni tarafından açıklandı. Genel kurul sonrası,

banner111

Yönetim Kurulu Başkanı Nail Özden,

Başkan Yardımcıları Seyit Çetinkaya ve Nevzat Karaağaçlı,

Genel Sekreter Cengiz Yıldız,

Muhasip Mesut Gönüllü,

Veznedar İbrahim Güzel,

 Eğitim Danışmanları Hayrullah Demiray ve Alper Palpur,

 Organizasyon Sorumlusu Osman Şeker,

 Basın Danışmanı Ergül Demiral,

Kadın Kolları Başkanı Ayşe Taşçı,

Yönetim Kurulu Üyeleri, Uğur Özden, Bayram Kuru ve Cemil Kaya seçilirken, Denetleme kuruluna ise, Enver Bayram, Nihat Battal, yedeklerine ise  Cuma Gezer Nuri Ergin, Kemal Kayar ve Hüzni Öztürk olarak belirlendi.

Genel kurulun sona ermesiyle birlikte divan başkanı Hakan Halit Yeni, geçmiş yönetimlere ve emeği geçen tüm üyelere genel kurul adına teşekkür edip, yeni yönetimin Alanya ve aşçı camiasına hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 18:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83