ALTSO huzurevi sakinlerini sinemaya götürdü

Alanya’nın ekonomik ve sosyal gelişimi için gibi birbirinden önemli projelere imza atan ve sosyal aktivitelere de özen gösteren ALTSO, Alanya Huzurevi’ndeki yaşlıları da unutmadı.

ALTSO huzurevi sakinlerini sinemaya götürdü
ALTSO bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonu ile Huzurevinde kalan yaşlıları son günlerin gişe rekorları kıran filmi “Ayla” ya götürdü.

ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu, huzurevinde kalan yaşlıların sosyal hayata katılımlarını ve uyumlarını sağlamak ve moral vermek amacıyla sinemaya götürdü. Son günlerin gişe rekorları kıran filmi ‘AYLA’yı izleyen huzurevi sakinlerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Daha önce de ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’le birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Alanya Huzurevi’ni ziyaret ettiklerini belirten, ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Özlem Öz Kural, “Fırsat buldukça yaşlılarımızla bir araya gelip, onlara moral veriyoruz” dedi.

ALTSO’YA TEŞEKKÜR

Son günlerin gişe rekorları kıran filmi ‘AYLA’yı izleyen huzurevi sakinleri ise ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e ve ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Özlem Öz Kural’a teşekkür ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de her insanın bir gün yaşlanacağını ve ilgiye muhtaç kalabileceğine dikkat çekerek,”Oradaki anne ve babalarımızı belirli aralıklarla ziyaret ediyoruz ve isteklerini karşılamaya gayret gösteriyoruz. Onları mutlu görmek bizler için de büyük bir sevinç kaynağı. Kadın Girişimcilerimiz de bu konuya hassasiyet gösterdiler. Ben de bu güzel teklifi geri çevirmedim. Allah tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve uzun bir ömür versin. Hepsinin ellerinden hürmetle öpüyorum. Onları bir nebze olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 16:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83