ALTSO resim sergisine hazırlanıyor

ALTSO, EDURUS Kültürler Arası ve Kişisel Gelişim Merkezi Derneği işbirliğinde 'Dünya Çiçekleri' temalı resim sergisi düzenlemeye hazırlanıyor

ALTSO resim sergisine hazırlanıyor
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile EDURUS Kültürler Arası ve Kişisel Gelişim Merkezi Derneği işbirliğinde 'Dünya Çiçekleri' temalı resim sergisi düzenlenecek. Sergi öncesi ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve dernek başkan yardımcısı Tatiana Elçi, ALTSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Anastasia Petrova Çetinkaya'yla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. 

SERGİ ALTSO'DA AÇILACAK

Rus-Moğol ve Türk çocuklarının hazırladığı resimlerin beğeniye sunulacağı sergi 31 Ekim Cumartesi günü saat 12.00 ile 18.00 arasında ALTSO Fuaye Salonu’nda halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

'ÇOCUK GÖZÜYLE GÖRECEĞİZ'

Şahin, "Çok kıymetli çocuklarımızın ışıldayan gözleri ile bakma fırsatı bulacağımız birbirinden güzel eserlerin heyecanı ile gerçekleştirdiğimiz görüşme oldukça verimli geçti. Nazik ziyaretleri nedeniyle Elçi ve Çetinkaya’ya teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 14:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83