CHP'nin gündemi DEMAŞ ve FETÖ

CHP Yönetim Kurulu Toplantısında konuşan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Bu haftaki yoğunluklu programımızda biliyorsunuz 15 Temmuz FETÖ darbe olayı var. Biz CHP olarak her zaman ve her türlü sivil veya askeri darbelere karşıyız. FETÖ darbesini yapanları kınıyoruz” dedi.

CHP'nin gündemi DEMAŞ ve FETÖ
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.  Toplantının ardından açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Bu haftaki yoğunluklu programımızda biliyorsunuz 15 Temmuz FETÖ darbe olayı var. Biz CHP olarak her zaman ve her türlü sivil veya askeri darbelere karşıyız. Bu zamana kadar ülkemizde birçok askeri darbeler yapılmıştır. Bu askeri darbelerde her zaman devrimci, ilerici, çağdaş, demokrat ve Atatürkçü kişiler zarar görmüştür. Daha da önemlisi halkımız ve ülkemiz zarar görmüştür. Dolayısıyla bizde hem sivil hem de askeri darbelere karşıyız. Bu önümüzdeki 15 Temmuz’da da biliyorsunuz FETÖ darbesi söz konusu olmuştur. Bu FETÖ darbesinde de 250 vatandaşımız hayatını yok yere kaybetmiştir. Ben ilk olarak onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Ama ne yazık ki FETÖ darbesinde işin siyasi ayağı henüz çözülmemiştir. Yeri geldiği zaman bu FETÖ darbesi ile birçok kişi farklı konularda mağdur edilmekte ve bu işin siyasi ayağı hala siyasette at koşturmaktadır. Bu ikili bir durumdur ve bu tehlike hala ülkemizde devam etmektedir. Bunu kınıyoruz ve bu FETÖ darbesini yapanları kesinlikle kınıyoruz” dedi.

‘UMUDUMUZ BU KARARIN ÇIKMASI’

Konuşmasına devam eden Karadağ şunları söyledi: “Önümüzdeki günlerde Alanya Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediyemize DEMAŞ’la ilgili bir itirazda bulunuştuk. O DEMAŞ arazisinin sosyal, kültürel ve sportif bir alan olması gerekirken, ticaret ve turizm alanına döndürme durumu vardı. Bunu biz parti olarak istemedik ve her iki belediyeye de itirazda bulunduk. Buranın eski hali ile yani sosyal, kültürel ve sportif bir alan olarak kalmasını istedik. Sağ olsun Büyükşehir Belediyemiz geçtiğimiz günlerde bir toplantı gerçekleştirdi ve İYİ Partili ile CHP’li meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber bizim istediğimiz doğrultuda kabul edildi ve konu Alanya Belediyesi’ne geri gönderildi. Ben bu konuda bizlere destek veren CHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Zannedersem önümüzdeki günlerde Alanya Belediyesi’nde bu konu görüşülecek ve bir karara bağlanacak. Umudumuz Büyükşehir’in almış olduğu karar doğrultusunda bu kararın çıkmasıdır. Burada da Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız üzerlerine düşen görevi yapacaklardır.”

‘102 MAHALLEDE ÖRGÜTLENMEMİZİ YAPTIK’

Parti içi örgütlenme ile ilgili de konuşan Başkan Karadağ, “Geçtiğimiz hafta içerisinde her an seçim olacakmış gibi parti örgütlenmemizi komite üyesi arkadaşlarımızın katkılarıyla gerçekleştirdik. 102 mahallemizin örgütlenmesini yaptık ve örgütlenmemizi tamamladık. Şu an arkadaşlarımız tüm mahallelerde halkımızla birlikte ciddi bir çalışma içerisindeler. Partimize yoğun bir ilgi vardır. Bugün 2 arkadaşımızın da partiye kayıtlarını yaptık. Öğleden sonra yine bir üye kaydı programımız olacak. Partimiz hızlı bir şekilde hem seçimlere hazırlanmakta hem de büyüme göstermektedir. Dolayısıyla ben bu ilgiyi gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu konuda çok ciddi bir çalışma yapan komite arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.



Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 17:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83