HOTED Alanya’nın gururu oldu

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED ALANYA), 16 - 19 Ocak 2019 tarihlerinde kapılarını 30. kez ziyaretçilerine açan ve Türkiye`nin en çok ziyaret edilen fuarı olma özelliğine sahip olan Uluslararası Antalya ANFAŞ Hotel Equipment 2019 Fuarına, TOLKAR Çamaşırhane ekipmanlarının ana sponsorluğunda katıldı.

HOTED Alanya’nın gururu oldu

 HOTED Uluslararası 7.Housekeepıng olimpiyatları her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. Housekeeping camiasının buluşma noktası olarak görülen, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fuarı  7. Housekeeping Olimpiyatları eğlenceli, bir o kadar da renkli görüntülere sahne oldu. Turizm Okulları ve Oteller olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen olimpiyatlarda, yarışmacılar; hızlı ve standartlara uygun yatak yapımı, towel origami (havluyla figürler oluşturma), elektrikli süpürge ile hızlı süpürme, hızlı mopla süpürme, basket atma, mumya adam gibi çeşitli kategoride yarışarak hünerlerini sergilediler. Aylardır titizlikle hazırlanılan olimpiyatların Jüri üyeliklerini okullar bölümünde, Kent Konseyi başkanı Nurhan Öncan, Tursad başkanı Bülent Bilgiç, Mimarlar odası Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Salvur, Özgül Termal  Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu,AGC Yönetim Kurulu Üyesi ve Albüm Gazetesi sahibi Mehmet Çelik, HK dergisi Genel Yayın Yönetmeni Alpay Erus, Onursal Başkan Başdanışman ve Ecutive Hk Müdürü Hakan Halit Yeni gibi isimlerden oluşurken, oteller bölümünün jüri üyeliklerinde ise, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (Altid ) yön.yrl.üyesi Ali Kaptan, Turizm dosyası sahibi ve turizm yazarı, Gazeteci Halil Öncü, Bodrum Hk Derneği Başkanı Recai Akman, Adem&Eve Hk müdürü Nurhayat Altay, Nirvana Hk müdürü Hüseyin Varol, Tolkar yön.krl.üyesi Cenker Karece gibi turizmin duayenleri ve tanınmış renkli simaları yer aldı.



"AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK"

HOTED’ in kurucusu, Onursal Başkanı ve Baş Danışmanı Executive Hk müdür Hakan Halit Yeni, olimpiyatlara destek veren, katılan ve katkı sağlayanlara teşekkür etmesiyle başladığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi. ‘’ 11. Kez katılıp, 7. Kez gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Housekeepıng Olimpiyatlarımıza Türkiye’nin dört bir yanından katılan meslektaşlarımızla ve çözüm ortaklarımızla bir araya gelmenin ve housekeepıng camiasını en üst perdeden temsil etmenin onurunu, gururunu yaşıyoruz. Farkındalık yaratmak ve mesleğin renkli yüzünü sergilemek adına olimpiyatların Housekeeping mesleği ve Türk turizmi adına çok önemli olduğunun altını bir kez daha çiziyorum diyen Yeni; “Housekeeping departmanı konaklama sektörünün, yüzü aynasıdır. Sağlıklı yaşamın korunması ve geri dönüşüm turizminin yegane teminatıdır. Turizmde sürdürülebilirlik adına, housekeeping in her yönüyle geliştirilmesi, çıtasının yükseltilmesi sadece bu mesleğin mensupları için değil, işletmecilerimiz, yatırımcılarımız ve tüm turizm camiamız için de çok büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda çalışmalarımıza desteğini esirgemeyen herkese canı gönülden bir kez daha teşekkür eder, saygı ve şükranlarımı sunarım. Dostlarımızın da destek ve katkılarıyla yapılan bu ve benzeri çalışmalar sayesinde housekeeping departmanı her yıl daha da önem kazmaya devam edecektir. Özellikle gençlerimize housekeeping departmanını sevdirmek ve mesleğe tercih edilirliği arttırmak adına, çalışmalarımıza en üst seviyeden devam edeceğiz.‘’dedi. Yeni, “turizm okullarının yarışmalara göstermiş oldukları ilgi, alaka ve yüksek katılımın memnuniyet verici olduğunu, önümüzdeki yıl bir değişikliğe giderek, artık ilk üçü değil, tüm kategorilerde birinci seçeceklerini dolayısıyla katılımcıların emek, çaba ve harcadıkları zamanın karşılığında daha çok mutlu olmalarının sağlanacağının müjdesini verdi.




DERNEK BAŞKANI TOPUZEL, "MEMNUNUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Dernek başkanı Sevgi Topuzel, “ HOTED Housekeeping olimpiyatlar başta olmak üzere, desteğini esirgemeyen ana sponsorumuz TOLKAR başta olmak üzere, kullanılan ekipmanlarda, ulaşımda, ikram gruplarımızda ve olimpiyatlarımızda ihtiyaç duyduğumuz her konuda bizlere desteğini esirgemeyen çözüm ortaklarımıza, bizleri onurlandıran, turizmcilerimize, meslektaşlarımıza, saydı değer jüri üyelerimize, geçmiş dönem başkanlarımıza, yönetim kurulumuza, katılan ve katkı sağlayan üye ve meslektaşlarımıza en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada çalışmalarımıza ara vermeden, tüm hızıyla devam edeceğiz’’ dedi.

7. uluslararası Housekeeping Olimpiyatlarda derece giren okullar ve oteller ise şu şekilde;

TURİZM OKULLARI KATEGORİSİ

banner111

1.Manavgat Fethi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2. Evliya Celebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3. Serik İMKB mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, Oteller Kategorisinde ise 1. Ütopia Wörld Resort Otel, 2. Cesurlar. 3. Fırst Class Resort, Jüri özel ödülü Portobello Resort Otel kazandılar.

Dereceye giren yarışmacılar, kupa ve madalyalarla ödüllendirilerek, olimpiyat tişörtleri hediye edildi.. Ayrıca yarışmalara katılan okul ve otellere kurum ve kuruluşları adına jüri üyeleri tarafından katılım plaketleri takdim edildi. Dört günlük fuarda, iki gün süren organizasyona destek veren, katkı sağlayan firmalara ve jüri üyelerine teşekkür plaket takdim edilmesiyle birlikte, toplu hatıra fotoğrafı çekilerek yarışmalar muhteşem bir finalle sone erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2019, 14:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83