Kargıcak’ın içme suyu sorunu çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’daki içme suyu sıkıntılarını tek tek çözüyor. Kargıcak Mahallesi’nin özellikle yüksek kesimlerinde yaşanan su sorununu da 7 milyon liralık yatırımla ortadan kaldırdı.

Kargıcak’ın içme suyu sorunu çözüldü

Alanya ASAT Birimi, 2018 yılı içinde yapılan yatırımlarla mahalleye yaklaşık 13 km’lik yeni şebeke hattı döşedi. Ayrıca içme suyunu dağıtacak biri 1, biri de 2.5 tonluk olmak üzere iki su deposu inşa eden ASAT, mahalleye Dimçayı kaynağından içme suyu verdi. Diğer yandan mahallenin güney kesimine de 600 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı döşenerek bölgenin temel sorunları olan içme suyu ve kanalizasyon sorunları kökten çözülmüş oldu.

8 km asfalt yapıldı

banner111

Kargıcak Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar da program dahilinde asfaltlanmaya başlandı. Hatların geçtiği yollar, emisyon asfaltla kaplanarak vatandaşın hizmetine açıldı. İçme suyu, kanalizasyon hattı ve asfalt için Kargıcak’a yaklaşık 7 milyon liralık yatırım yapıldı. Hem içme suyuna kavuşan hem de yolları asfaltlanan Kargıcak sakinleri hizmetlerinden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, 17:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83