Mevlüt Yeni'den AGC ziyareti

Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni ile Başkan Yardımcısı Şifa Çiçek, Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

Mevlüt Yeni'den AGC ziyareti

 Antalya’da basın sektöründe faaliyet gösteren aynı zamanda  My Gazete sahibi ve Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı olan, Alanyalı Mevlüt Yeni ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Şifa Çicek Alanya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Gaye Coşkun ve Yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundular.


Alanya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Gaye Çoşkun kardeş kuruluş olan, Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni ve Şifa Çicek’in bu ziyaretinden son derece memnun kaldığını belirterek Alanya Gazeteciler Cemiyeti adına Mevlüt Yeni ve Şifa Çicek’e teşekkür etti. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni “Divan başkanlığını yaptığım kardeş kuruluş güzel Alanya'mın Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen kardeşim Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek kendileriyle uzun uzun geleceğe dair sohbet ettik” dedi.

 

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, 12:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83