SANAT DOSTU YÜCEL’E BÜYÜK JEST

Bulgar Ressam Krassimir Nedialkov sanata verdiği önemden dolayı teşekkür amacıyla Başkan Yücel’i ziyaret etti. Kendi çizdiği porteyi Başkan Yücel’e hediye etti.

SANAT DOSTU YÜCEL’E BÜYÜK JEST
Yaz aylarını Alanya’da geçiren Bulgar Ressam Krassimir Nedialkov otellerde turistlerin resimlerini yapıyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel seçildiği zamanda ziyarete gelen Nedialkov, Başkan Yücel’e bir hediye vermek istediğini söyledi ve bir fotoğrafını aldı.

İki yıldır Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i gözlemlediğini söyleyen Bulgar Ressam Krassimir Nedialkov; “Sanata verdiğiniz önem bizi çok onurlandırıyor. Çalışmalarınızdan ve desteklerinizden sanat dostu olduğunuzu düşünüyorum. Alanya’da, bizde çok şanslıyız.” dedi. Başkan Yücel’den yeni fotoğraf isteyen Bulgar Ressam Krassimir Nedialkov “Haziran ayında yine hediyemle ziyaretinize geleceğim.” dedi.

İnce düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Sanat bizim için, Alanya’mız için çok önemli yer alıyor. Sanatın ve sanatçının yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz.” dedi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, Bulgar Ressam Krassimir Nedialkov’a Alanya Belediyesi tarafından özel hazırlanan hediyelerden verdi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83