‘Şeker’ gibi etkinlik yeniden yollarda

‘Şeker Portakalı’ çocukları eğlendiriyor

‘Şeker’ gibi etkinlik yeniden yollarda

 Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şeker Portakalı’ etkinlik aracı bu sezon yine çocukları eğlendirmek için yollara çıktı. Başkan Türel’in Antalyalı çocuklara armağan ettiği “Şeker Portakalı Etkinlik Aracı” Gazipaşalı öğrencilerle buluştu. Birbirinden renkli ve eğlenceli gösterilerle çocuklar heyecan dolu unutulmaz bir gün yaşadı. 

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Şeker Portakalı etkinlik aracı ile ilçelerdeki çocukları eğlence ile buluşturmak için yeniden yola çıktı. Her hafta farklı bir ilçeye uğrayacak olan Şeker Portakalı’nın ilk durağı Gazipaşa oldu.

HEYECANLI ŞOVLAR
Merkezden uzakta yaşayan çocukların sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen ‘Şeker Portakalı’ Gazipaşa Burhan İlköğretim Okulu öğrencileriyle buluştu. Yaklaşık 400 öğrencinin doyasıya eğlendiği etkinlikte Sihirbaz, jonglör, palyaço gösterilerinin yanı sıra ateşbaz ve balon şov da yer aldı. 
UNUTULMAZ BİR GÜN 
Gazipaşalı miniklerin doyasıya dans ettiği ve ilgi ile izledikleri gösterilerin ardından hediye balonlarını da alan çocuklar yüz boyama etkinliğine katıldı. Heyecanlı, neşeli ve unutulmaz bir gün geçiren öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, Okul Müdürü Süleyman Hilmi Erdoğan, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83