SGK Müdürü'nden Başkan Şahin'e teşekkür plaketi

Alanya SGK Müdürü Muharrem Kaya, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Müdür Kaya, Alanya SGK’ya yaptığı katkılardan dolayı Başkan Şahin’e teşekkür plaketi takdim etti.

SGK Müdürü'nden Başkan Şahin'e teşekkür plaketi
Alanya SGK Müdürü Muharrem Kaya, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in, Alanya SGK Müdürlüğü’ne önemli destekler verdiğinin altını çizen Kaya, Başkan Şahin’e bir de teşekkür plaketi takdim etti. Ziyarette konuşan Alanya SGK Müdürü Kaya, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın SGK’nın önceki binasının uzun yıllar kirasını ödediğine dikkat çekti. Kaya, “Sağ olsun Başkanımız Mehmet bey, hangi konuda destek istesek ALTSO olarak bizlere destek verdi. Yeni binamız geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Daha önce bizim kiramızı ALTSO ödüyordu ve her konuda destek oluyorlardı. Bizde bu yüzden Başkanımız Mehmet beye bir teşekkür plaketi takdim ettik” dedi. 

BAŞKAN ŞAHİN, “SGK’MIZ MODERN BİNASINA KAVUŞTU”

Alanya SGK Müdürü Muharrem Kaya’ya nezaket ziyaretinden ve takdim ettiği plaketten dolayı teşekkür eden Başkan Şahin ise, “Alanya’mız yıllardır özlemini duyduğu SGK’nın yeni hizmet binasına geçtiğimiz günlerde kavuştu. Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar odamızın kiralayıp tahsis ettiği yerde hizmet veren SGK artık yeni ve modern binasına taşındı. Bu büyük hizmeti Alanya’mıza kazandıran başta Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sn Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Şahin, ziyarette ALTSO ile SGK’nın birlikte gerçekleştireceği projeler ile bilgilendirme toplantıları hakkında da görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83