Şükrü Cimrin 'Yüzleşme' eleştirilerine yanıt verdi

Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, çekimleri Alanya’da yapılan ‘Yüzleşme’ dizisine gelen eleştirilerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Şükrü Cimrin 'Yüzleşme' eleştirilerine yanıt verdi

Çekimleri Alanya2da gerçekleştirilen ve geçen hafta ilk kez Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Yüzleşme’ dizisi, Alanya’nın Kalender Kasabası olarak geçmesi ve Alanya’dan çok fazla detayın gösterilmemesi nedeniyle eleştirilmişti. Konuyla ilgili bir açıklama da ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin’den geldi.

banner111

“GÜZEL BİR GALAYLA İLK BÖLÜMÜ KARŞILADIK”

İstanbul’dan gelen basın ekibi, Kanal D yöneticileri ve birçok kişinin katılımıyla ilk bölümü gala gecesinde karşıladıklarını belirten Cimrin şunları söyledi: “Yüzleşme dizisinin ilk bölümü dün akşam seyirciyle buluştu. Dizinin yapımcıları, Kanal D yöneticileri, İstanbul’dan seçkin bir basın ekibi, sanatçılar ve yakınlarının olduğu güzel bir akşamda Rubi Platinum Hotel’in ev sahipliğinde ilk bölümü karşıladık.Umarız bundan sonra bu değerli yapımın yolu açık olur ve tüm emekler karşılığını fazlasıyla alır. Yönetmenlerimiz Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel başta olmak üzere tüm yapım ve set ekibi ve oyuncularımıza ortaya çıkardıkları eser için minnettarız. Yüzleşme dizisi şimdiden ilk bölümüyle birçok mecrada yorumlanıyor ve değerlendiriliyor. Kanal D ve Demirören Grubu da dizinin yeterince seyirciye ulaşması için ellerinden geleni yapacaklar bu konudaki destekleri görülebildiği kadarıyla çok açık.”

 

“BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ  T COMPANY EKİBİNİN ALANYA’DAKİ BU DİZİ EKİBİNE İNANMASI”

Kendileri için paha biçilemez noktanın T Company yapım firmasının Alanya’da çekilecek olan bu diziye inanıp yatırım yapması olduğunu belirten Cimrin, “Ayrıca Yüzleşme’nin dizinin yapımcısı Bülent Turgut’un uzun yıllardır üzerinde çalıştığı bir proje olduğunu belirtmek isterim. Alanya’ya 3 yıl önce geldiğinde dönmeden önce bize bu projesinden kısmen bahsetti ve bir resim gösterdi.

Dağların arasında bir vadide dev bir çiçek tarlası vardı resimde. Resimden büyülenmiştik. Bana bu tarlayı bulun dedi ve gitti. Yasin Kınay ile birlikte fırsat buldukça dere tepe mi gezmedik, Google haritalar mı açmadık.. Bu arsanın peşinden koştuk. Arabamın tekeri dağ yollarında birkaç kez yarıldı. Belediye İmar Müdürü Murat Satı ile birçok parseli inceledik, Orman Müdürümüz Yücel Bey’e danıştık bize böyle bir yer bulun diye. Bülent Bey acele etmeyin daha zamanım var deyince biraz rahatladık ama bu güzel projenin çekileceği onca alternatif varken Alanya’da çekilmeliydi” şeklinde konuştu

 “ULUSLARARASI PAZARDA DA YAYINLANACAK”

Dizinin başarılı olması halinde uluslar arası mecrada da yayınlanacağının altını çizen Cimrin sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dizinin ulusalda başarısının artması halinde Yüzleşme dizisinin uluslararası pazarda birçok ülke televizyonunda da yayınlanması için de çalışmalar yürütülecek, bu çalışmalar için tüm hazırlıklar tamam, sürece göre şekillenecek. Bu durumda bir Alanyalı olarak bana düşen tek şey en başında olduğu gibi sonuna kadar bu üst nitelikli işin yanında olmaktır. Ne mutlu ki hazırlıkların başından beri yerelde birçok kapıyı çaldık gerek kamu gerek özel, hemen hiçbir kapıdan geri çevrilmedik. Bu destekler de bizim için moral oldu ve yalnız olmadığımızı hissettik.

Yüzleşme dizisi en az 10 yıllık bir vizyon ve eylem planının birinci adımıdır. Yapım ekibinden aldığımız know how ile nasıl ilerleyeceğimizi iyi kötü biliyoruz ve bunu geliştiriyoruz.

Google’a bugün bazı aramaları yazdığınızda çıkan sonuç sayılarından da örnekler vermek isterim:

Yüzleşme dizisi : 7.850.000 sonuç

Yüzleşme nerede çekiliyor : 701.000 sonuç

Kalender Alanya: 1.110.000 sonuç

Bu anahtar kelimeler ve sonuçları katlanarak artmaya devam edecek.

Sonuç olarak,

Kalender = Alanya

Alanya turizmine farklı kapılar açmaya çalışıyoruz ki insanların sığmadığı deniz-kum-güneş kapısına alternatif yaratalım. Ama dizi yapımları ile açtığımız kapı öyle bir kapıdır ki, beraberinde daha farklı kapıları da sırasıyla açacaktır. Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim ve doğru bildiğimizden şaşmayalım.”

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 11:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83