Tanrıseven ALKÜ'ye veda ziyaretinde bulundu

Yayımlanan son kararname ile İzmir’in Tire ilçesine atanan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü’ne veda ziyaretinde bulundu.

Tanrıseven ALKÜ'ye veda ziyaretinde bulundu

 ALKÜ’ye veda ziyaretinde bulunan Kaymakam Tanrıseven’i,  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nın şehir dışı ziyareti sebebiyle makamına vekâleten bakan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş misafir etti. Turizm şehri olan Alanya’yı bir üniversite şehri haline getirmek için yoğun gayret gösterdiklerini ifade eden Kaymakam Tanrıseven, ALKÜ’nün ileriki süreçte büyük başarılara imza atan bir üniversite haline geleceğine yürekten inandığını söyledi.

banner111
ALKÜ Rektör Yardımcısı Güneş de Kaymakam Hasan Tanrıseven’e,  Alanya’ya ve ALKÜ’ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. ALKÜ Rektör Yardımcısı Güneş; “ Bu zamana kadar Kaymakam Bey ile üniversitemiz uyum içerisinde çalıştı. Üniversitemize verdiği her türlü hizmet ve destekten dolayı bizler kendisine çok müteşekkiriz. Sayın Kaymakamımızın Alanya’da yapmış olduğu başarılı çalışmalarını Tire’de devam ettireceğine gönülden inanıyorum. ” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi temennilerin ardından, Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’e  ALKÜ’nün logosunun resmedildiği çini ALKÜ Rektör Yardımcısı Hasan Güneş tarafından takdim edilmesi ile sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 15:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83