Yücel’in temposuna kimse yetişemiyor

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyor. Başkan Yücel seçim çalışmalarının yanında belediye işlerini de ivedilikle takip ediyor.

Yücel’in temposuna kimse yetişemiyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yoğun seçim çalışmalarını yaparken bir yandan da devam eden belediye işlerini denetliyor. Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Başkan Yücel belediyenin çalışmalarını yakından takip ediyor. Konaklı Kültür Merkezi için çalışmalarını yapıldığı şantiyeye giderek çalışmaları yerinde inceledi.



BAŞKAN YÜCEL BELEDİYE İŞLERİNİ SIKI TAKİP EDİYOR

Seçim çalışmalarını kentin dört bir yanında yoğun bir tempo ile sürdüren Başkan Yücel, Konaklı Kültür Merkezi projesi hayata geçirilirken personel ile bir araya gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi sınırlarında batı bölgesinde yer alan Konaklı Mahallesi Ketir mevkiinde bulunan alana vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel alandaki ihtiyaçlarını gidermek üzere Konaklı Kültür Merkezi yapacağız. 2018 yılı içerisinde ihale işlem dosyası hazırlanarak ihalesi yapılan proje de 1200 kişilik salonda yemekli düğün, nişan, toplantı türü tüm aktiviteler yapılabilecek. Bu kültür merkezini diğerlerinden ayıran en önemli özelliği, Alanya'nın geleneksel Eşgilik düğün konseptini de içermesidir. Ana salon dışında,  yarı açık bay bayan ayrı oturma yerleri de bahçede düğün yapılabilecek mekânlara sahip.  Ayrıca bahçede düşünülen oyun alanı ile çocukların eğlenceli vakit geçirecekleri bir ortam oluşturulacak. Bodrum katı ve giriş kısmı otopark olarak çözümlenmiştir. Uygulaması başlanan projenin 2020 yılında hizmete açılacaktır.” dedi. 

banner111

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 16:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83