1 lira Alanyaspor'a, 1 Lira ALTAV'a gidecek

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel teleferiğe her binişten 1 liranın Alanyaspor'a gideceğini müjdeledi.

1 lira Alanyaspor'a, 1 Lira ALTAV'a gidecek
Alanya bugün yıllardır gerçekleşmesini beklediği bir rüyasına kavuştu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yoğun çabaları ile yapımı tamamlanan teleferiğin açılışı yapıldı. Açılışta bir konuşma yapan Başkan Yücel Alanyaspor'a ve Alanya Tanıtma Vakfı (ALTAV)'na müjde verdi.

Başkan Yücel müjdeyi, "Yılda 1 milyon yolcu taşınayı hedefliyoruz. Alanya teleferik misafirlerine canlı bir cazibe olan kaleyi yaşama imkanı sunuyor Teleferik ile kaleyi yeniden keşfedeceğiz. Biz bu büyüklükte bir projeyi hayata geçiriyorsak fiyatını da yapacak güçteyiz. Tenkit ve eleştiriler için de teşekkür ediyoruz. Teleferikten için alınan paradan 1 TL'yi ALTAV'a, 1 TL'yi de Alanyaspor'a hibe edeceğiz" sözleri ile duyurdu.

Yücel'in bu müjdesi turizmciler ve futbolseverler tarafından sevinçle karşılandı. 

ASLAN TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışa katılan Alanyaspor taraftar gruplarından Şimşekler'in Lideri Fatih Aslan konuya ilişkin düşüncelerini aktardı. Aslan, "Alanyamızın 37 yılık teleferik özlemini bitiren Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bizim açımızdan en büyük sevindirici tarafı ise teleferiğe binenlerden kişi başı 1 TL'si Alanyasporumuza bağışlanacaktır." dedi.

YÖRÜKLER TEŞEKKÜR ETTİLER

Bir diğer taraftar grubu Yörükler'de konuyla ilgili açıklama yaptı: 

"Alanya Belediye Başkanı Ziraat Mühendisi Adem Murat Yücel Başakanımız yıllardır Alanyasporumuzun kalıcı gelir konusunda kanayan yarasına ilaç olacak şekilde Alanya Telerifik'inden her biletden 1 TL Alanyaspor Kulübüne Bağış yaparak Alanyaspor'a büyük bir hizmet ve gelir kapısı açmıştır. Yörükler Grubu olarak sağol Başkan, Allah yar ve yardımcın olsun."

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 17:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83