10 Aralık'a hazırlanıyorlar

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, birim amirleriyle haftalık toplantısını gerçekleştirdi.

10 Aralık'a hazırlanıyorlar

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, birim amirleriyle çalışmaları değerlendirdi. Alanya Hizmet Birimi’nde gerçekleştirilen toplantıya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Asat Müdürü Fatih Uysal, Hal Müdürü Halit Parlayüksel, Mezarlıklar Müdürü Yakup Gök ve Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni katıldı. 

banner111
Birim amirleri yapılan çalışmalar ve önümüzdeki günlerde başlayacak projeler hakkında Güney’e ayrıntılı bilgiler verdi.  Toplantıda Asat’ın su kanalizasyon ve arızalar konusundaki çalışmaları, kırsal alanda yapılan, yol, bakım ve asfalt çalışmaları, mezarlıklardaki bakım onarım ve namazgah çalışmaları, 10 Aralık’ta temeli atılacak yeni hal ile ilgili hazırlıklar ile diğer birimlerin faaliyetleri ayrıntıları ile ele alındı.
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, yaptığı açıklamada, “Bu yıl sonuna kadar yapılacak çalışmalar ve 2017’de başlamayı planladığımız projeler üzerinde gerekli bilgi alış verişini yaptık. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek “ dedi.  

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 11:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83