14 Ekim'de Alanya'da

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle personeline aşure dağıttı. Büyükşehir ayrıca kent merkezi ve ilçelerinde 30 bin kişiye aşure ikram edecek.

14 Ekim'de Alanya'da

 Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayında aşure ikramı yapıyor. Antalya merkezinde ve ilçelerde halkın yoğun olduğu noktalarda vatandaşlara aşure dağıtılıyor. Büyükşehir Belediyesi, personelini de unutmadı. Öğle tatilinde belediye personeli ve çevredeki halka aşure ikramı yapıldı. Belediye önünde gerçekleşen dağıtıma personelin ilgisi yoğun oldu. Aşure kazanı etrafında bir araya gelen çalışanlar, aşurenin tadına baktı. 

banner111
İLÇELERDE DE DAĞITIM YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi, 3 hafta boyunca Antalya merkezi ve ilçelerde, hastane, cami ve meydanlarda 30 bin kişiye aşure dağıtacak. Bu kapsamda, 7 Ekim’de Muratpaşa Camisi’nde, 10 Ekim’de Yavuz Özcan Parkı’nda, 11 Ekim’de Özdilek AVM önünde, 12 Ekim’de Çıraklık Engelli Okulunda, 13 Ekim’de Çamlıbel, Santral, Fatih ve Huzurevi’nde vatandaşlara aşure ikram edecek. Ayrıca 5 Ekim'de Korkuteli’de 6 Ekim’de Manavgat’ta, 14 Ekim’de Alanya’da, 21 Ekim’de Aksu ve Döşemealtı ilçelerinde aşure ikramında bulunulacak.





Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83