19 Mayıs Alanya'da coşkuyla kutlanıyor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

19 Mayıs Alanya'da coşkuyla kutlanıyor
Hükümet meydanındaki Atatürk Anıtı önünde başlayan kutlamalara, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  İskele’deki Şelale Meydanı'nda devam eden programda, Kaymakam Harputlu ve Başkan Yücel, protokolün ve halkın bayramını kutladı. Törende öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Törenin ardından meydanda çeşitli spor kulüpleri gösteri yaptı.

KUTLAMALAR FENER ALAYI VE GÖKSEL KONSERİ İLE DEVAM EDECEK

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlamaları; saat 21.00’da düzenlenecek Fener Alayı, saat 22.00‘da ise Alanya Belediyesi tarafından organize edilen Göksel konseri ile devam edecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Tüm vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya, önce Fener Alayı’na ardından da konserimize davet ediyorum” dedi.




Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2019, 13:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83