27 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

TTA Motosiklet Kulübü Başkan Yardımcısı Sami Devrim Arslan, özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

27 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

10 Ocak 2016 günü kendi motoruyla Türkler mevkiinde karşı yönden gelen motorla çarpışarak ağır yaralanan Tek Teker Arif (TTA) Motosiklet Kulübü Başkan Yardımcısı Sami Devrim Arslan, özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde sürdürdüğü 27 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

banner111

Yakın arkadaşı Tek Teker Arif lakabıyla bilinen Arif Razgatlıoğlu, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  'Sami Alanya'da en sevdiğim arkadaşım, sağ kolumdu, Kulüp Başkan Yardımcımdı. Sağlam karakterli, centilmen, cömert, alçak gönüllü ve tam bir delikanlıydı. Saymakla bitmeyen güzel özellikleri ile dolu kardeşimizi yitirdik üzüntümüz oldukça fazla' dedi. Alanya Adres olarak merhumun yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kaza, 10 Ocak gecesi Alanya Türkler'de meydana geldi. Biri yarış motoru olmak üzere iki motosikletin karıştığı kazada Sami Devrim Arslan(42) ve Ahmet Çiftçi (21), yaralandı. Hastaneye sevk edilen yaralılardan Arslan'ın, çarpmaya bağlı beyin kanaması geçirerek travmaya girdiği ve ameliyata alındığı öürenildi. Tek Teker Arif lakabıyla tanınan Arif Razgatlıoğlu ise, Arslan'ın yolda yatarken vatandaşlar tarafından görüldüğünü ve ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığını, kazanın nasıl gerçekleştiğini bilmediklerini söylemişti. Razgatlıoğlu, kafasında kask bulunan Arslan'ın kafatasında iki kırık bulunduğunu, ameliyata alındığını kaydetmişti.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83