29.Alanya Trıathlonu kapanış yemeği ile son buldu

Alanya ITU Paratriatlon Dünya Kupası, Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triathlon Federasyonu Triathlon – Aquatlon Türkiye Finali kapanış yemeği Diva Alanya’da gerçekleştirildi.

29.Alanya Trıathlonu kapanış yemeği ile son buldu
Alanya ITU Paratriatlon Dünya Kupası, Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triathlon Federasyonu Triathlon – Aquatlon Türkiye Finali kapanış yemeği Diva Alanya’da gerçekleştirildi. 

BAŞKAN YÜCEL, “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ”

Gecede açılış konuşması gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Turizmin gözbebeği Alanya’mızda, 2 gün boyunca uluslararası boyutta eşsiz bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yaptık. 50 ülkeden bini aşkın sporcu ve teknik heyeti Alanya’mızda ağırlamaktan onur duyduk. Alanya’nın çeyrek asırdır süren Triathlon serüvenini, bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz Paratriatlon Dünya Kupası, Avrupa Kupası, Aquatlon Türkiye Finali yarışları ile taçlandırdık. Bu organizasyonumuzun gerçekleşmesinde bizlere destek veren; Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Alanya Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu’ya ve şahsında tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, Avrupa Triathlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Alica Garcia Perez’e, Federasyon Başkanımız Sayın Bayram Yalçınkaya’ya, Yarış Direktörü Sayın Mehmet Zafer Peker’e, sivil toplum örgütlerine ve emek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

ALİCA GARCİA PEREZ “HER YIL BÜYÜYEN ORGANİZASYONUN BİR PARÇASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Gecede konuşmasını gerçekleştiren Alica Garcia Perez “Avrupa Triathlon Federasyonu adına bu etkinliğin başarısını mümkün kılan herkese teşekkür etmek istiyorum. Tüm teknik delegasyon ve hepinizin katılımıyla bir ekip işiydi ve biz her yıl büyüyen bu organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Gelecekte de birlikte çalışmayı ümit ediyoruz.” dedi.

Türkiye Triathlon Federasyonu As Başkanı Ali Özgür Eriş, “29 yıldır devam eden Alanya Triathlonu’nunda bu yüksek standardı yakalamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Alanya’nın Türkiye’de triathlon kültürüne 29 yıldır ev sahipliği yaptığı organizasyonlar ile katkısını görmemek mümkün değildir. Seneye 30. su düzenlenecek olan Alanya Triathlonunda buluşmak dileğiyle.” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ 

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu adına Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak’a, Avrupa Triathlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Alica Garcia Perez’e, Türkiye Triathlon Federasyonu As Başkanı Ali Özgür Eriş’e ve Yarış Direktörü Zafer Peker’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Ayrıca Avrupa Triathlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Alica Garcia Perez; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür plaketi verdi. 










Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83