30 AĞUSTOS'TA ALANYA KIRMIZI BEYAZ OLACAK

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ALKOD tarafından başlatılan bayrak kampanyasına tam destek verdi.

30 AĞUSTOS'TA ALANYA KIRMIZI BEYAZ OLACAK
ALKOD binasında kampanya öncesi düzenlenen kahvaltıya katılan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneğini başlatmış olduğu kampanyadan dolayı kutladığını ifade etti. Kaymakam Tanrıseven "Daha önce Belediyemiz ve Sivil Toplum Kuruluşları ile kendi aramızda gündeme getirdiğimiz Alanya'mızı bayraklarla donatma fikrini Zafer Bayramı nedeniyle gerçekleştiriyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramını coşku içerisinde kutlayacağız. Bu oluşuma destek veren herkesi kutluyorum" dedi.


Kahvaltıda konuşan ALKOD Başkanı Ömer Göker ise 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kampanya başlattıklarını ifade ederek Belediye ve Esnaf Odaları ile birlikte   10 bin adet bayrak hazırlattıklarını söyledi. Başkan Göker, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi esnaflarımıza ve  vatandaşlarımıza bayrakları dağıtacaklarını ifade ederek başlatmış oldukları kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.


Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneğinde yapılan kahvaltının ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, ALKOD Başkanı Ömer Göker ve Oda Başkanları esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bayrak dağıttılar. Vatandaşlar Kaymakam Tanrıseven'e göstermiş olduğu duyarlılık için teşkkür etti.


 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83