4 öksüz çocuk yardım bekliyor

Babalarını kanser nedeniyle kaybeden 4 çocuk ve annelerinin yıkılmak üzere olan bir evde kaldığını belirten duyarlı vatandaşlar, aileye yardım elinin uzanmasını istedi.

4 öksüz çocuk yardım bekliyor

 Alanya'nın İspatlı Mahallesi’nde dram üstüne dram yaşanıyor. 5 yıl içinde aynı aileden 4 kişi kanser illetine kurban gitti. Özkan ailesine mensup Ali, Veli ve Mehmet Özkan isimli kardeşler kansere yenik düştüler. Daha öncede babaları aynı hastalıktan vefat eden kardeşlerden şimdi de Hüseyin Özkan aynı hastalığın mücadelesini veriyor. Devlet yetkililerini bu konuda yardıma çağıran mahalle sakinleri, aile ve bulundukları bölgenin inceleme altına alınmasını, içtikleri ve kullandıkları suların tahlil edilmesini ve kanserle ilgisinin olup olmamasının araştırılmasını istedi. 

banner111
EVLERİ DE YOK BABALARI DA

Kurban Bayramı’nın birinci günü kansere yenik düşerek toprağa verilen Mehmet Özkan, geride 4 tane yetim bıraktı. Anne ve çocukları duvarları yıkılmakta olan bir evde kalıyor. Mahalle sakinleri babasız kalan ve yıkılmak üzere olan evde yaşayan aileyeye yardım elinin uzanmasını istiyor. Duyarlı vatandaşlar, “Bu çocukların evleri de yok babaları da. Bayramdan bir gün önce kansere yenik düştü. Hepsi de okula gidecekler. Hiç bir sosyal güvenceleri yok. Devlet yetkililerini ve hayırsever vatandaşlarımızı göreve davet ediyoruz” dediler. 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 15:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83