750. programa plaketli kutlama

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Televizyonu’nu (ATV) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu’na plaket takdim etti.

750. programa plaketli kutlama

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 26 yıldır yayın hayatını sürdüren Alanya Televizyonu’nun sahibi, Sentez programının yapımcı ve sunucusu Servet Sipahioğlu’nu ziyaret ederek,  Alanya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Yücel, 23 yıldır aralıksız olarak devam eden ve 750. Programı yayınlanan Sentez programının yapımcı ve sunucusu Servet Sipahioğlu’na plaket takdim ederek, başarılı ve istikrarlı yayın hayatından dolayı tebrik etti.

banner111
Alanya’ya hizmet ve katkıları için Alanya Televizyonu ailesine teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’mıza 26 yıldır hizmet eden Alanya Televizyonu sahibi Servet Sipahioğlu’nu ve değerli ekibini tebrik ederim.  Alanya’mıza ciddi anlamda katkıları olmuştur. İlçemizin tanıtımı ve halkımızın yerel gündemden haberdar olması da son derece önemli. Bu anlamda Alanya Televizyonu 26 yıldır özverili ve fedakârca çalışmaktadır.  Nice 25’lere nice 750’lere. İnşallah 1000. Programı birlikte yaparız. ’’ dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu, ‘’Belediye Başkanımıza bu anlamlı plaketi için teşekkür ederim. 26 yıl önce çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. İlçemizin sosyoekonomik yapısına destek sağlamak ve halkımızı bilgilendirmek en önemli hedefimiz. Alanya’mıza her konuda destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 17:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83