93. yıl coşkusu başladı

Alanya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yıldönümü kutlama törenleri, Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk töreni ile başladı.

93. yıl coşkusu başladı

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve İlçe protokol üyelerinin yanı sıra Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Anıta sırasıyla Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile son buldu.

banner111
TÖRENLER YARIN DEVAM EDECEK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yıldönümü kutlama törenleri; 29.10.2016 Cumartesi günü saat 09.20 – 09.40 arasında Kaymakamlık Makamında protokol sırasına göre Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından tebriklerin kabul edilmesiyle devam edecek. Tebriklerin kabulünün ardından tören, saat 10:00'da "Rıhtım Şelale" önünde sürecek. Cumhuriyet Bayramı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in konuşması ve benzeri etkinliklerle coşku içerisinde kutlanacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 13:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83