AÇIĞA ALINAN MEMUR SAYISI ARTTI

Antalya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kelleli ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti. Ziyarette güncel konular görüşüldü.

AÇIĞA ALINAN MEMUR SAYISI ARTTI

 Girişilen hain darbe girişiminin püskürtülmesi ile uygulanmaya konulan OHAL kapsamında, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kelleli ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul Alanya'daki Olağanüstü Hal Uygulaması ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Toplantıda İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba ve İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı hazır bulundular. 

banner111
Toplantıdan sonra Kaymakam Tanrıseven, İl Jandarma Komutanı Kelleli, İl Emniyet Müdürü Tombul bazı  Kamu Kurum ve Kuruluşlarını ile birlikte kolluk kuvvetlerini ziyaret ettiler.

KAMUYA DEVREDİLEN OKULLAR, DERSHANELER VE YURTLAR DEĞERLENDİRİLECEK

Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Kamuya devredilen mülklerle ilgili olarak Alanya Kaymakamlığında bir toplantı yapıldı.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşların idarecileri ile yapılan toplantıda Fetullahçı Terör Örgütü’yle (FETÖ/PDY) bağlantılı olduğu tespit edilen okul, dershane, yurt ve diğer mülklerin aslına uygun bir şekilde değerlendirmesi ile ilgili görüşüldü. 5 okul ile birlikte 2 dershane ve 7 yurdun yanı sıra diğer gayri menkullerin kamu hizmetinde kullanılması için inceleme yapılması kararlaştırıldı. 

KAMUDA AÇIĞA ALINANLAR 186'YA YÜKSELDİ

Olağanüstü Hal kapsamında Bakanlıklar, Valilik ve Kaymakamlığın değerlendirmesi doğrultusunda, Fetullahçı Terör Örgütü’yle (FETÖ/PDY) mücadelesi etkin bir şekilde sürerken kamuda açığa alınan personel sayısı 186'ya yükseldi.

Yapılan son çalışmalar doğrultusunda 7 kamu çalışanı daha görevlerinden uzaklaştırılırken Alanya genelinde Kamuda açığa alınan personel sayısı 186 oldu. Tutuklanan kamu görevlisi sayısı 33 olurken, 7 kamu görevlisinin de gözaltındaki işlemleri halen devam ediyor. OHAL kapsamında kamuda çalışan personeller ile ilgili olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarında incelemeler titizlikle devam ediyor.

OHAL KAPSAMINDA DOLANDIRICILIĞA KARŞI UYARI

Alanya Kaymakamlığı, Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edilmesinin ardından Alanya Kaymakamlığı'na gelen çeşitli ihbarlar üzerine, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun adını kullanarak ve kendisini asker, polis olarak tanıtan dolandırıcılara karşı uyardı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun adını kullanarak ya da OHAL kapsamında "para topluyoruz" diyerek ve kendisini asker, polis olarak tanıtan  dolandırıcıların türediği tespit edildi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, vatandaşlarımızın bu tür söylemlere itibar etmemeleri ve dolandırıcılara karşı dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdı. Vatandaşların bu tür dolandırıcılık olayları ile karşılaşıldığı anda 155 Polis İmdat ve 156 Jandarma Acil Çağrı hatlarını arayarak gereken ihbarlarda bulunulmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 17:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83