ADD GEZİ DÜZENLİYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi Afyon Kocatepe'ye bir gezi düzenliyor.

ADD GEZİ DÜZENLİYOR
Öncelikle ,dün meydana gelen alçak ve haince pusuya düşürülerek şehit edilen askerlerimize rahmet ve kederli ailelerine sabırlar diliyoruz.Yüce türk milletinin başı sağolsun. 26 Ağustos 1922’de Afyonkarahisar’da başlayan ve 9 Eylül’de İzmir’in düşman işgalinden kurtarılmasıyla sonuçlanan Büyük Taarruz, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini güçlendirmiş bir zaferdir. Atatürk ve silah arkadaşları Türkiye Cumhuriyeti’ni bu büyük zaferin üzerinde inşa etmişlerdir.


Bakıcı daha sonra, "ADD Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Yazmanı Osman Bakıcı yaptığı açıklamaya, "Türk' ün Bağımsızlık destanı ve Büyük Taarruzun başlangıç günü olan 26 Ağustos tarihinde ADD Alanya Şubesi olarak Afyon Kocatepedeyiz.25 Ağustos Salı günü yola çıkıp 26 Ağustos saat 04' te Kocatepede şanlı taarruzun başlangıç saatinde tüm kurtuluş savaşı şehit ve gazilerimizi minnetle anacağız" diyerek başladı.


Çanakkale'de her yıl işgalci Anzak torunlarının yaptığı şafak ayinine özenenler dahil tüm halkımızı kendi atalarımızı anmak üzere Afyon Kocatepe'ye bekliyoruz. Katılmak ve o yaşanan anları hissetmek isteyen vatandaşlarımızın ADD Alanya Şubesine başvurmasını rica ederiz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83