ADEM BAŞKAN STANTLARI GEZDİ

“Alanya’nın yerel mimarisi ve mutfak kültürü” nün işlendiği 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali vatandaşlardan büyük beğeni aldı.

ADEM BAŞKAN STANTLARI GEZDİ

 Yöresel yemek stantları, ipek kozasından sergiler, muz lifi ürünleri, Alanya siyah beyaz fotoğraf sergisi, ödül alan tarihi Alanya evleri sergisi ile el sanatları stantlarını gezen vatandaşlar ve turistler festivale tam not verdiler.

banner111
BAŞKAN YÜCEL’E YOĞUN İLGİ

Turizm ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde rıhtım bölgesindeki stantları gezen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Stantları tek tek ziyaret ederek vatandaşların görüşünü alan Başkan Yücel’e,  festival alanını gezen ziyaretçiler, festivali çok beğendiklerini söyledi.

“HUZURLU VE EĞLENCELİ ORTAM İÇİN MİNNETTARIZ”

Yöresel yemek stantlarını gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yücel’e yerli ve yabancı turistlerin de ilgisi büyüktü. Başkan Yücel ile fotoğraf çektirmek için isteyen turistlerin arasında bulunan Endonezyalı turist gurubu ise Başkan Yücel’e, kente gelen turistlere huzurlu ve eğlenceli bir ortam sunduğu için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 15:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83