ADEM BAŞKAN VE EKİBİNE KÖYLÜLERDEN TEŞEKKÜR

Alanya Belediyesi Paşakö ve Mahmutseydi arasında kalan yolu genişletti ve asfalt döküyor. Yıllardır yol çilesi çeken köylüler Belediye Başkanı Yücel ve ekibine teşekkür ettiler.

ADEM BAŞKAN VE EKİBİNE KÖYLÜLERDEN TEŞEKKÜR
Alanya Belediyesi,  yol yapım ve genişletme çalışmaları kapsamında Paşaköy ile Mahmutseydi Mahallesi arasındaki Uçurtma mevki’inde 12 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması başlattı. 12 kilometre uzunluğundaki yolun tamamında çörezleme ve genişletme çalışması yapan belediye, yolun 6,5 kilometrelik kısmını asfaltlıyor.

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışma kapsamında Mahmutseydi ile Paşaköy arasındaki yol asfaltlanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen asfalt çalışması iki mahalle tarafından sevinçle karşılandı. Özellikle yol üzerindeki yerleşim alanlarında oturan vatandaşlar, “Yol bozuk olduğu için ulaşımda oldukça zorlanıyorduk. Kış aylarında ise daha zordu. Şimdi yolumuz hem genişletildi hem de asfaltlanıyor. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz”  diye memnuniyetlerini dile getirdiler.


Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 14:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83