Ağaoğlu, Bakasetas transferinin perde arkasını anlattı

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bakasetas transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce olay yaşadığı kulüpten oyuncu transfer eden Ağaoğlu, şahıslar arasındaki gerginliğin camialara yansımaması gerektiğini söyledi. Ağaoğlu, transfer için Alanyaspor yönetimine de teşekkür etti.

Ağaoğlu, Bakasetas transferinin perde arkasını anlattı
Trabzonspor, geçen hafta Aytemiz Alanyaspor’da forma giyen Yunan futbolcu Bakasetas’ı 3 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Daha önce Alanyaspor ile oynanan maçta Ağaoğlu’nun yaptığı el hareketi nedeniyle Bakasetas’ın Bordo-Mavili kulüp tarafından transfer edilmesine ise bazı taraftar tepki göstermişti. 

“ŞAHISLAR ARASINDAKİ GERGİNLİK CAMİALARA YANSIMAMALI”

Transfer ile ilgili Haber61'e açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu, "Alanya’da oynadığımız maçta yaşadığımız bir gerginlik vardı. Şahıslar arasındaki gerginlik hiçbir şekilde camialara yansımamalı. Bizler gelip geçiciyiz. Yarın başka başkanlar yöneticiler gelecek. Şimdi Hasan başkan o arada yarın belki başkası olacak. Yaşanan gerginliklerin camialara mal edilmemesi gerekir. Bu transferin gerçekleşmesinde gösterdikleri tavırdan dolayı Alanya yönetimine, başkan Çavuşoğlu’na, aynı zamanda şu an itibariyle oyuncumuz olan Bakasetas’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.


Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 15:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83