AGC'nin Medya Gecesi için geri sayım sürüyor

AGC'nin Medya Gecesi için geri sayım sürüyor
AGC'nin geleneksel hale getirdiği Medya Başarı Ödülleri Töreni için hazırlıklar son sürat devam ediyor

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 2018 Medya Başarı Ödülleri Töreni için geri sayım başladı. AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, törene sayılı günler kala son hazırlıklar için tören alanını ziyaret ettiler. Alanda incelemelerde bulunan AGC yönetimi, gazetecilerin kusursuz bir gece yaşaması için, tüm detayı düşündü.

ONUR KONUKLARI YILMAZ VE SAYMAZ

Özel konukların olacağı gecede, protokol üyelerinin yanı sıra ulusal anlamda yaptıkları çalışmalarla Türkiye'nin gazetecilik sektöründe kendilerini ispatlamış olan  Didem Arslan Yılmaz ve İsmail Saymaz da onur konuğu olarak tören de bulunacak. 12 Ekim Cumartesi akşamı düzenlenecek törende Haber Türk TV’de Türkiye’nin Nabzı Programı ile Yılmaz Yılın TV Gazetecisi, Hürriyet Gazetesi’nden İsmail Saymaz ise Yılın Gazetecisi ödülünü alacak.  


GENÇ YILDIZLAR SAHNEDE 

Ödül töreninin ardından ise gazeteciler, eğlenceye doyacak. Olive Garden’de yapılacak özel gecede Akbulut Sanat’ın organizasyonu ile genç sanatçılar Kübra Can ve Turgay Saka sahne de yerlerini alacak. Müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Kübra Can ve Turgay Saka'nın sahne performansları ile mühteşem geceye renk katacak. 

TÖREN İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

AGC Başkanı Gaye Coşkun, tören hazırlıkları için ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, gece için tüm detayları düşündüklerini söyledi. Coşkun, "Basın Balosu meslektaşlarımızın onur gecesi olacak. Başarının ödüllendirildiği, birlik beraberlik içinde güzel bir akşam geçirmek üzere hazırlık yaptık. Gazeteci ve sanatçı konuklarımız, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından çok önemli konuklarımızın katılacağı bir etkinlik olacak" dedi.  

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 07:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83