AGC ödülleri sahiplerini buldu

AGC ödülleri sahiplerini buldu
Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin 2019 yılı Medya Başarı Ödülleri’nde başarı gösteren gazeteciler ödüllerini COVİD gölgesinde aldı. AGC yönetimi, ödül almaya hak kazanan başarılı gazetecileri çalıştıkları kurumlarında ziyaret ederek plak ve hediyelerini taktim etti.
Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) geleneksel medya başarı ödülleri, bu yıl pandemi kuralları çerçevesinde tören yapılmadan sahiplerine ulaştırıldı. 54 eserin katıldığı yarışmada 13 dalda, 16 eser jürinin kararı sonucu ödül almaya hak kazandı. Pandemi nedeniyle tören ve etkinlik gerçekleştirilemezken, AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyelerini, bu yılın başarılı gazetecilerine ödüllerini kurumlarında teslim etti. 2019 yılı Medya Başarı Ödülleri'nde dereceye giren gazetecilere ödüllerinin yanı sıra, Alanyum AVM’nin hediyesi olan 750 TL'lik alışveriş çekide takdim edildi.



BAŞKAN SÖZ VERDİ
AGC Başkanı Coşkun, "Alanya Gazeteciler Cemiyeti, geleneksel medya başarı ödülleri yarışması akabinde de töreni yapılıyor her yıl bildiğiniz gibi. 2019 yılı Medya Başarı Ödülleri'ni kazanan meslektaşlarımızı geçtiğimiz aylarda açıklamıştık. İçinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle bu süreçte ödül alan arkadaşlarımız için daha önceki yıllarda yaptığımız kalabalık katılımlı, eğlence ağırlıklı törenleri yapılmasını imkansız kıldığı için biz bu yıl meslektaşlarımıza ödüllerini çalıştıkları kurumlarda, çalışma alanlarında takdim etmeyi uygun bulduk. Böylelikle hem onları hem de kendimizi hem de katılımcıların sağlığını riske atmak istemedik. Zaten şartlarda buna izin vermiyordu. Alanya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak söz veriyoruz, inşallah bu süreç sona erdiğinde, kalabalıklarla bir araya gelme imkanımız olduğu zaman arkadaşlarımıza motivasyon eğlence tertip edeceğiz ki, gelenekte yerini bulsun." dedi. Ödüllerini alan AGC üyeleri pandemi şartlarında da olsa AGC Yönetimin etkinlik düzenleyerek kendilerini mutlu etmesinden duydukları memnuiyeti dile getirdiler.


GAZETE DALINDA

Haber alanında Mehmet Al Sabah Gazetesi'ndeki Korkunç Tahliye, Jüri özel ödülünü ise Asiye Eliaçık Alanya Postası Gazetesi'ndeki Taciz edeni kırmızı rujla savundu haberiyle ödül almaya hak kazandı. Güncel yazıda İsmail Haboğlu Yeni Alanya Gazetesi'nde Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllar eseri, Gezi inceleme araştırmada Ceren Şahin Yeni Alanya Gazetesi Teleferik Seri Çalışma, Spor haberinde Ercan Yıldırım Alanya Postası Gazetesi'nde çıkan Düdüğü ağzında unuttu haberi, Sayfa düzeninde ise Gerçek Alanya Gazetesi'nden Aynur Özkaya Reklam tasarımda Haberci Gazetesi'nden Anastasia Petrova Çetinkaya ödül aldı.


TV DALINDA
Alanya Posta TV'den Ekmel Yılmaz Rögardan yola kan fışkırdı haberi, Görüntü kamera çalışmasında DİM TV'den Ramazan Özdemir, Montaj kurguda DİM TV'den Ramazan Özdemir, Spikerlik alanında DİM TV'den Ceren Şahin ödül almaya hak kazandı. Spikerlik jüri özel ödülünü ise Alanya Posta TV'de Asiye Eliaçık ödül aldı. Kültür programı alanında Kanal A TV'den Elif Nur Yüksek Rotamız Yöremiz programı ile, Spor programında ise Alanya Posta TV Basın Tribünü ile Ercan Yıldırım ödül aldı.


İNTERNET GAZETESİ
Kübra Duman www.yenialanya.com ile, jüri özel ödülü ise www.manşetalanya.com ile Hüseyin Kalaycı'ya verildi.

KURUCU BAŞKANA ÖZEL ÖDÜL
2019 yılı Arıkan Yılmaz Dim Özel Ödülü de Cemiyetin Kurucu Başkanı Hayrettin Barbaros’a verildi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2020, 21:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83