AGC üyeleri iftarda buluştu

Alanya Gazeteciler Cemiyeti düzenlediği iftar yemeğinde üyeleriyle bir araya geldi.

AGC üyeleri iftarda buluştu

 AGC'nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği bu akşam Oba Olive Garden'da gerçekleşti. Yemeğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Baskanı Mevlut Yeni, MHP, CHP ve İYİ Parti İlçe Başkan ve yonetimleri, ALKÜ ve AHEP rektörleri, Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı, SGK ve İlçe Tarım Müdürü, Oda Başkanlarını temsilen Hüseyin Degiŕmenci, Kerim Taş ve Nuri Demir, Kent Konseyi Başkanı, ALTİD, TÜRSAB Başkanları, ALTAV yönetim kurulu ve AGC üyeleri katıldı. 

banner111
Dua ile başlayan yemegin ardından açılış konuşmasını yapan Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun son dönemlerde gazetecilerin yaşadığı şiddet olaylarına değinerek bu tür olayların ilerleyen süreçlerde yaşanmamasi temennisinde bulundu. Coşkun, iftar yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür etti.  
Ardından kürsüye çıkan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlut Yeni, gazeteciliğin özel bir meslek olduğuna değinerek herkesin gazeteci kimliğiyle dolaşabilme fırsatının olmasının doğru olmadığını vurguladı. 
Yeni, gerçek meslek emekçilerinin haklarımının yendiğini söylediği konuşmasında, mesleğin erik değerlerini taşımayan sahte gazetecilere karşı da uyarıda bulundu. Konuşanların ardından davetliler sohbet eşliğinde iftarın keyfini çıkardı..

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2019, 12:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83