AHEP'in geleceği masaya yatırıldı

Bakan Çavuşoğlu heyet başkanı Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu olan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Mütevelli Heyet Toplantısına katıldı.

AHEP'in geleceği masaya yatırıldı
Bir dizi ziyaretler ve temaslar için Alanya'ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yapılan yemekli toplantıda bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu daha sonra heyet başkanı Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu olan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Mütevelli Heyet Toplantısına katıldı.

Alanya Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Mütevelli Heyeti Toplantısında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AHEP Üniversitesinin sorunları ve çözüm yolları hakkında mütevelli heyetinden bilgi aldı.

Vakıf mütevelli heyetinin hazır bulunduğu toplantıda, üniversitenin sorunları, çözüm yolları ve geleceği masaya yatırıldı. Toplantının devamında ayrıca AHEP Üniversitesi ve Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile ilgili atılacak adımlar ve bu konuda neler yapılabileceği gibi konular da ele alındı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 17:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83