Ahmer Sert'e Yanar'dan sert yanıt

"Basit Usul Vergisi'ne tabi üyelerden muhasebece ücreti almama kararı aldık" diyen Ahmet Sert'e ALESO Başkan Vekili Ahmet Yanar'dan yanıt geldi. Yanar, "Bazı adaylarımız bol keseden atıyor." diye konuştu.

Ahmer Sert'e Yanar'dan sert yanıt
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan Adayı Ahmet Sert geçtiğimiz günlerde şok bir çıkış yapmıştı. Nuri demir ve ekibini Alanya'da 15 yıl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevinde bulunan Ahmet Sert, "Benim dönemimde odamız bünyesine Muhasebe Bürosu açarak, Basit Usul Vergisi'ne tabi üyelerden muhasebe ücreti almama kararı aldık" demiş ve Demir'in şov yaptığını iddia etmişti. 

"BİZ ŞOV YAPMIYORUZ, YAPILANLARI ESNAF BİLİYOR"

Ahmet Sert'in bu iddialarına ise cevap ALESO Başkan Vekili Ahmet Yanar'dan geldi. Yanar şu sözlerle diğer adaylara yüklendi.

"Eski başkanımız 'muhasebe ücretini ben kaldırdım' diyor. Sanırım şoktan çıkamamış. Severiz ama gerçekler farklı. Tüm esnaflarımız bilir ki yapılamaz diyen kendileri, yapan biziz. İnşallah ikinci şok ta esnafın emanet verip vermediğini anlar. Bazı adaylarımız bol keseden atıyor. Söylediklerinin birçoğu oda tarafından yapılmaktadır. Adayımızın bir tanesi hizmeti ayağınıza getireceğim diyor. Yalnız farkında olmadığı ya da olmak istemediği teknolojinin bu kadar iyi geliştiği bir ortamda odayla alakalı evrakları e-mail yoluyla ulaştırıyoruz zaten. Kendisi bir kaç sefer e-mail yoluyla faydalandı bu durumdan. Hiç bir masrafa gerek kalmadan hizmet yapılmaktadır. Adayların vaad ettikleri projelerin birçoğu yapılıyor. Biz şov yapmıyoruz, yapılanları esnafımız biliyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83