Aile bireyleri ölen babalarını konserle andılar

Alanya’da geçtiğimiz akşam farklı bir konser gerçekleşti. 1 yıl öce hayatını kaybeden Naci Cimrin’in çocukları babalarını anmak amacıyla konser düzenledi. Grup Alaiye ve Grup Ahenk’in sahne aldığı çok sesli İlahi ve Türk Sanat Müziği konseri dinleyenleri duygulandırdı.

Aile bireyleri ölen babalarını konserle andılar
 Babalarının ölüm yıldönümünde konser veren Cimrin Kardeşler, hem duygulandırdı hem de eğlendirdi. Etkinlik geçtiğimiz akşam Alanya Kültür Merkezi'nde  (AKM) gerçekleşti. 1 yıl önce hayatını kaybeden Naci Cimrin’in çocukları Emine, Ayşe ve Şükrü ile damadı Murat Koçak babalarını ölüm yıldönümünde onu mutlu edecek bir yöntemde anmak üzere konser fikrini benimsedi. Naci Cimrin’in çocuklarından oluşan Grup Alaiye, Şef Şehriban Kasapoğlu önderliğinde 7 ay süren bir çalışma yaptı.

Cimrin kardeşlerin çok sesli ilahi korosu babalarının ölüm yıldönümü olan 20 Mayıs’ta sahneye çıktı. Grup Alaiye adıyla sahneye çıkan Cimrin kardeşlerin konserine Grup Ahenk de Türk Sanat Müziği parçaları ile eşlik etti. Konser yaklaşık 1.5 saat sürdü. Cimrin ve Koçak Ailesinin yakın dostları konserin sonunda mutluluk ve hüznü bir arada yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2019, 09:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83