Ak Gençlik Alanya’yı fethetti

Ak Parti İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan’ın da katılımıyla 31 Mart seçimleri öncesi Alanya’da adım atmadık sokak bırakmayarak vatandaşlarla buluşuyorlar.

Ak Gençlik Alanya’yı fethetti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Alanya’da adım atmadık sokak bırakmadılar. Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’e destek toplayan gençler, Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan’ın da katılımıyla Alanya merkezde vatandaşlarla ve esnaflarla buluştular.



banner111

Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen öncülüğündeki gençler kırsal mahallelerdeki çalışmalarının ardından Alanya merkezini de adeta fethettiler. İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan ve kalabalık bir ekiple birlikte çalışmalarını sürdüren gençler, vatandaşlardan 31 Mart günü destek istediler. Antalya’da Menderes Türel’in zaferine adım adım yaklaşıldığını belirten Ali Bayram Doğan, Alanya’daki Cumhur İttifakı Adem Murat Yücel’in de seçimlerden zaferle ayrılacağına inandıklarını söyledi.

Ak Partili gençlerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da İçmen ve ekibine teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 13:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83