AK KÖPRÜ'NÜN TEMELİ ATILIYOR

11 Ekim Pazar günü yapılacak temel atma töreni dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney bir basın açıklaması yaptı. Güney açıklamasında;

AK KÖPRÜ'NÜN TEMELİ ATILIYOR
“Ak Köprü’nün temelini Pazar günü atıyoruz. Bilindiği gibi; Dim Barajı faaliyete geçtikten sonra baraj çevresinde olan mahallelerin bir birileriyle olan bağlantısı kesildi. Daha doğrusu gölün etrafını dolanarak ulaşım sağlanıyordu. Bu da hem zaman hem de iş kaybına yol açıyordu. Bu ihtiyaç doğrultusunda Antalya Büyükşehir Belediyesi 12 mahallenin bir birine bağlantı yolunu kısaltmak bölgeyi daha cazip hale getirmek için Ak Köprü’yü yapma kararı aldı. Projesi yapılan ve ihalesi gerçekleştirilen köprünün yapım işini alan müteahhit çalışmalara başladı. Köprünün sözleşme bedeli 6 milyon 871 bin lira + KDV Köprünün uzunluğu 191 metre, genişliği de 10 metre.. Köprünün yapımı bir yılda tamamlanacak. 2016 Ağustos’unda hizmete açacağız. 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Menderes Türel, 11 Ekim Pazar günü yapımı büyükşehir tarafından gerçekleştirilen Dim Barajı üzerindeki Ak Köprü’nün temel atma töreni ve Dinek Mahallesi muhtarlık ofisinin açılışı ve muhtarlara bilgisayar dağıtım programı için Alanya’ya geliyor. Programa Eski Bakanımız ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekilleri de katılacak. Temel atma töreni saat 14:00’de Muhtarlık ofisi açılışı ve bilgisayar dağıtımı ise saat 15:00’de gerçekleştirilecek. Tüm vatandaşlarımızı 11 Ekim Pazar günü yapacağımız temel atma töreni ve muhtarlık ofisi açılışına davet ediyoruz“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 15:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83