AK Parti moral depoladı

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı balık ekmek etkinliğinde bir araya gelerek yerel seçimler öncesi moral depoladı.

AK Parti moral depoladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı muhteşem bir etkinlikte bir araya geldi. Mahmutlar Mahallesi’nde gerçekleşen etkinliğe Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mimar Mustafa Toklu, İlçe Yönetimi, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri ile Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri ve aileler katıldı. Oldukça neşeli geçen etkinlikte birlik ve beraberlik mesajı verildi.


2019 Mart ayında gerçekleşecek olan seçimler öncesi teşkilata moral sağlamak amacıyla yapılan etkinlikte teşkilat üyeleri ve aileleri balık ekmek yiyerek eğlenceli bir Pazar günü geçirdiler.

TOKLU: YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ MORAL BULDUK

banner111

Düzenlenen bu güzel etkinlikle ilgili konuşan Başkan Toklu, “Bugün Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak; kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyelerimizle birlikte hafta sonunu teşkilat içi kaynaşma programına ayırdık. Önümüzde yaklaşan yerel seçim öncesi kadın, gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz, ana kadememiz ve ailelerimizle birlikte hafta sonunu beraber geçirmek istedik. Güzel bir program oldu, kaynaşma anlamında ve yerel seçim öncesi motivasyon anlamında. Programa katılan teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinlikte teşkilat üyelerinin çocukları palyaçolarla eğlenirken, katılımcılar sohbet ederek, stres attılar. Seçimler öncesi keyifli bir gün geçirdiklerini belirten teşkilat üyeleri organizasyon için Başkan Mustafa Toklu’ya teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2018, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83